Resultat bakkeløp Korgfjellet 2019

Hei! Bakkeløpet opp Korgfjellet var helt rått. Vi vil takke alle våre flotte funksjonærer og alle som har bidratt for å få dette til. Dere har gjort en fantastisk jobb. 
Takk til alle fantastiske sjåfører for fin og underholdende kjøring. 
Vi vil også takke, samt gi skryt til publikum. Takk for at dere kom å så på, og vår depotsjef vil skryte av hvor flinke dere har vært. Han gikk runden på fjellet etter løpet, og fant ikke søppel i det hele tatt!

Til neste år satser vi på et enda bedre og større arrangement med mindre ventetid for publikum.

 

Resultat

Resultater Bakkeløp Korgfjellet

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»2″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»240″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

 

Mvh. NMK Rana